Vonnt megműtötték | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

Lindsey Vonn a műtét után otthon, kutyájávalMegműtötték Lindsey Vonn olimpiai bajnok lesikló sérült térdét, így nem vehet részt a februári szocsi téli olimpián. 

A 29 éves amerikai sportoló Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a beavatkozás jól sikerült, s jelenleg otthonában, szerettei körében pihen.

Vonn a tavaly februári világbajnokság lesikló versenyén szenvedett súlyos balesetet, aminek következtében a jobb térdében az oldalsó és a keresztszalag is elszakadt, emellett a sípcsontja is eltört. A visszatérésre készülve november 19-én edzés közben nagyot bukott, s szintén a jobb térdében részlegesen elszakadt az elülső keresztszalagja. December elején aztán a 29 éves síző visszatért, majd egyre jobb eredményeket ért el, de december 21-én a Val d'Isere-i lesikló viadalon ismét bukott, és megint a jobb térde sérült meg.

A legutóbbi, vancouveri játékokon lesikló győzelme mellett szuper-óriásműlesiklásban bronzérmes sportoló - aki a golfozó Tiger Woods barátnője - a szocsi olimpia egyik legnagyobb sztárja lett volna.

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>