Szezonzáró tábor PITZTALON | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

N.O.S. CAMP hasonlóan a kezdéshez: Szezonzáró tábor PITZTALON

Időpont: 2017. áprlis 26-30. 4 éj/4nap sí

SKIC.U.L.T.-oktatók

Szállás: Hotel Sonnblick***s

  • Félpanziós ellátás. Büféreggeli „természetes” ételsarokkal. (több típusú kenyér a helyi pékségből, felvágottak és sajtspecialitások, tojás, lekvárok, méz, vaj, margarin, müzlik, gyümölcsök, gyümölcslevek, teák és kávé). 4 fogásos menüválasztásos vacsora (saláta és előételek a büféből).  A desszert felér egy kulináris utazással!
  • Free WiFi
  • Szaunavilág (Finn szauna 90 fok, aroma gőz 45 fok 95%-os páratartalommal, forró jacuzzi 30 fok, relaxációs szoba, élményzuhany, szolárium, infrakabin.

A hotel 4-5 km-re található a gleccservasút bejáratától. A szálloda szolgáltatásai közt megtalálható: welcome drink, büféreggeli vitaminsarokkal, afternoon dinner, vacsorára különleges fogások, salátabár, kenyérbüfé, különleges sajtok. Ingyenes wellnes a szálloda kis oázisában és parkolás a mélygarázsában!

Pitztal

Programcsomag: Az elmúlt évekhez hasonlóan minden nap 2x2 óra oktatás. A sízésen kívüli időszakban is különböző programokat kínálunk kedves vendégeinknek. A sízés utáni pillanatokat közös nyújtással és torok fertőtlenítéssel tesszük kellemesebbé. Tavalyi „Boszorkányos” kocsmánkat is újra látogatjuk és időjárástól függően egyéb fedett vagy kültéri sportjátékokkal múlatjuk az amúgy is röpülő időt.

Oktatás: A SKICULT oktatói az új felfogás szerinti foglalkozásokon a sízés és a síző harmóniáját szem előtt tartva teszik valóban élvezetessé az időt, amit a csak régi felfogásban neveztek tanórának! Az „úgy tanulsz, hogy észre sem veszed” itt valós értelmet nyer.

 

Részvételi díj (az általunk ajánlott szálláson):

  • Szállás félpanzióval 4 éjszakára: 260 € + üdülőhelyi díj (9 szoba erejéig) vagy 220 € + üdülőhelyi díj apartmanházban félpanzió a szállodában (6 szoba erejéig)
  • Síbérlet 4 napra: 150 €+ 2 € kaució
  • Programcsomag (nem opcionális!): 135 €

Jelentkezés: A programcsomag díjának befizetésével 2017. március 30-ig. A további költségek a helyszínen fizetendőek!

További információk: info@skiculture.hu

Képek: 
Pitztal
SKIC.U.L.T.-oktatók
Szezonzáró tábor PITZTALON
/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>