Szezonzáró N.O.S. Camp Piztalon | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
 Regisztráció lezárva erre az eseményre
Szezonzáró tábor PITZTALON Időpont: 2017. áprlis 26-30. 4 éj/4nap sí Az elmúlt évekhez hasonlóan minden nap 2x2 óra oktatás. A sízésen kívüli időszakban is különböző programokat kínálunk kedves vendégeinknek. A sízés utáni pillanatokat közös nyújtással és torok fertőtlenítéssel tesszük kellemesebbé. Tavalyi „Boszorkányos” kocsmánkat is újra látogatjuk és időjárástól függően egyéb fedett vagy kültéri sportjátékokkal múlatjuk az amúgy is röpülő időt. Részvételi díj: - Szállás félpanzióval 4 éjszakára: 260 € + üdülőhelyi díj (9 szoba erejéig) vagy 220 € + üdülőhelyi díj apartmanházban félpanzió a szállodában (6 szoba erejéig) - Síbérlet 4 napra: 150 €+ 2 € kaució - Programcsomag (nem opcionális!): 135 € Jelentkezés: A programcsomag díjának befizetésével 2017. március 30-ig. A további költségek a helyszínen fizetendőek! További információk: info@skiculture.hu

 

Szállás: Hotel Sonnblick***s

  • Félpanziós ellátás. Büféreggeli „természetes” ételsarokkal. (több típusú kenyér a helyi pékségből, felvágottak és sajtspecialitások, tojás, lekvárok, méz, vaj, margarin, müzlik, gyümölcsök, gyümölcslevek, teák és kávé). 4 fogásos menüválasztásos vacsora (saláta és előételek a büféből).  A desszert felér egy kulináris utazással!
  • Free WiFi
  • Szaunavilág (Finn szauna 90 fok, aroma gőz 45 fok 95%-os páratartalommal, forró jacuzzi 30 fok, relaxációs szoba, élményzuhany, szolárium, infrakabin.

A hotel 4-5 km-re található a gleccservasút bejáratától. A szálloda szolgáltatásai közt megtalálható: welcome drink, büféreggeli vitaminsarokkal, afternoon dinner, vacsorára különleges fogások, salátabár, kenyérbüfé, különleges sajtok. Ingyenes wellnes a szálloda kis oázisában és parkolás a mélygarázsában! 

Oktatás: A SKICULT oktatói az új felfogás szerinti foglalkozásokon a sízés és a síző harmóniáját szem előtt tartva teszik valóban élvezetessé az időt, amit a csak régi felfogásban neveztek tanórának! Az „úgy tanulsz, hogy észre sem veszed” itt valós értelmet nyer. 

April 26th, 2017 6:00 PM   -   April 30th, 2017 1:51 PM
Plangeross 45
Plangeroß, 7 6481
AUSTRIA

Nagy térkép mutatása
Részvételi díj € 135,00

Segítsen terjeszteni

Kérem segítsen nekünk, hogy a barátai, munkatársai és követői is megismerhessék oldalunkat: Szezonzáró N.O.S. Camp Piztalon


Megoszthatja az alábbi linkkel e-mailben vagy az ön saját weboldalán.
http://www.skiculture.hu/civicrm/event/info?id=48&reset=1