Atomic Ti GS teszt | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

Amikor a sít először a kezembe vettem a Atomic Ti GS lécet, igen meglepődtem, hiszen a famagos szerkezete miatt rendkívül nehéznek bizonyult. Súlya kötéssel együtt többszörösének tűnt, mint az eddigi léceim súlya. Amikor aztán a hóra került és ráálltam egyből a szívembe lopta magát. Ez a kemény óriás sí a lapos pályán pontosan azt csinálta, amit szerettem volna, úgy hajlott, úgy működött alattam, mint egy kezes bárány.

Atomic Race Ti GS síléc

 

Ezek után persze kíváncsi voltam, a Ti GS hogy viselkedik a meredek pályán. Felmentünk tehát a meredekre és a kemény párhuzamos lendületekben is jól állta a sarat. Úgy görbült, ahogy szerettem volna - nagyon dinamikus sí. Kíváncsi voltam, vajon rövidlendületnél is visszarúg-e, vagy az óriás sínek megfelelő „butasággal", nehézséggel találom szemben magam. Kellemes meglepetést okozott: ugyan nem volt annyira fordulékony, mint az SL párja, de megállta a helyét.

A design nálam nagyon nyerő: a fehér-piros nagy Atomic felirattal rendkívül mutatós, tetszetős darab, figyelemfelkeltő, talán az eddigi legjobb.

Minden olyan haladó sízőnek ajánlom, aki nem váltogatja menetenként a szlalom-, és az óriás síket, hanem szeretne egy olyan lécet, ami ha kell nagy sebességnél jól tart, mert ez kifejezetten erre való, rövidlendületben kellő dinamikával meggörbül, akár a karcolt rövidlendület sem okozhat problémát, bár nyilván nem kis rádiuszon.

Ha mondhatok ilyet én beleszerettem ebbe a síbe. A mérete 168 cm - pont akkora, mint én.

 

Béki Piroska
kiképző síoktatóA GS TI kiváló síléc. Síeltem vele rövid-, közephosszú és párhuzamos lendületet is. Mindegyikben nagyon jól működik és élvezhető. Számomra viszont nagyon nagy meglepetés, hogy mélyhóban is szenzációs. Ez a kötés alatti viszonylag nagy szélességnek köszönhető.
Nagyon elgondolkodtató, hogy ne egy ilyen óriáslécet vásároljon-e az ember, amelyik szinte allrounder tulajdonságokkal rendelkezik!


Pásztory Gábor
síiskola vezető - demonstrátor

 

 

 

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>